ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Učešće Centra na prijemu ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
22.12.2022.

Učešće Centra na prijemu ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Učešće Centra na prijemu ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

21. decembra 2022. godine, direktor Centra za razminiranje, g. Bojan Glamočlija, prisustvovao je prijemu povodom novogodišnjih i božićnih praznika, koji su priredili potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, u Domu Garde na Topčideru.

Prijemu su prisustvovali predstavnici državnih institucija, lokalne samouprave, verskih zajednica, diplomatskog i vojno-diplomatskog kora, veterani, kao i predstavnici javnog i kulturnog života.

Čestitajući predstojeće praznike, u ime generala Mojsilovića i u svoje ime ministar Vučević zahvalio je gostima i svima sa kojima Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije sarađuju i zajednički rade.

Učešće Centra na prijemu ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika Učešće Centra na prijemu ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

Gostima večerašnjeg prijema prikazan je i film u produkciji Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, posvećen najznačajnijim rezultatima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u godini za nama.

Svečanost u Domu Garde na Topčideru obeležio je i nastup Mešovitog hora Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i numere koje je izveo Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“.