ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji
20.12.2022.

Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji

Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji

16. decembra 2022. godine, u Beogradu, Centar za razminiranje Republike Srbije organizovao je radni sastanak sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji – predstavnicima Generalštaba Vojske Srbije - Uprave za operativne poslove (J-3), Vojne akademije Univerziteta odbrane u Beogradu, Sektora za vanredne situacije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija iz Niša, kao i deminerskih kompanija koje su u prethodnom periodu bile angažovane na projektima razminiranja u Republici Srbiji.

Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji

S obzirom na završetak kalendarske godine, sastanak je bio odlična prilika za analizu rezultata razminiranja u poslednje tri godine, odnosno za period 2020-2022. godina i utvrđivanje daljih prioriteta rada.

Sastanak Centra sa učesnicima protivminskog delovanja u Republici Srbiji

Tom prilikom, za izuzetnu saradnju i unapređenje protivminskog delovanja u Republici Srbiji, Centar za razminiranje uručio je zahvalnice Sektoru za vanredne situacije, Generalštabu Vojske Srbije - Upravi za operativne poslove (J-3), , kao i Vojnoj akademiji Univerziteta odbrane u Beogradu.