ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu
22.09.2022.

Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu

U periodu od 13. do 20. septembra 2022. godine, u Rimu, u organizaciji Ženevskog međunarodnog centra za humanitarno razminiranje (GICHD), održana je Regionalna obuka o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju za predstavnike zemalja sa Balkana.

Pored predstavnika Centra, na ovoj obuci, iz Srbije su učestvovali i predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i kompanije JUGOIMPORT SDPR - PMC Inženjering d.o.o.

Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu

Predavači su bili eminentni instruktori iz Ženevskog centra.

Veštine o tome kako da implementiraju ključne elemente upravljanja kvalitetom, kao što su planiranje i praćenje kvaliteta kao deo obezbeđenja i kontrole kvaliteta, polaznici su stekli pojedinačnim i timskim zadacima, kroz teorijsku i praktičnu nastavu.

Nakon uspešno položenog testa, polaznicima su uručeni međunarodno priznati sertifikati.

Praktični elementi su se izvodili na poligonu italijanskog Centra za izvrsnost za borbu protiv improvizovanih eksplozivnih sredstava (CoE C-EID) u Rimu.

Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu

U sklopu obuke obavljena je i studijska poseta direktora Centra za razminiranje sa saradnicima italijanskom Centru za izvrsnost za borbu protiv improvizovanih eksplozivnih sredstava u Rimu.

Tom prilikom zamenik komandanta predstavio je mogućnosti rada ovog Centra sa posebnim osvrtom na deo koji se odnosi na razminiranje i improvizovana eksplozivna sredstva.

Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu Učešće Centra na Regionalnoj obuci o upravljanju kvalitetom u protivminskom delovanju u Rimu

Ovim putem čestitamo polaznicima i instruktorima i zahvaljujemo njima, kao i Ženevskom centru i Centru za izvrsnost za borbu protiv improvizovanih eksplozivnih sredstava u Rimu na doprinosu uspešnoj realizaciji obuke.