ћир    lat    eng    рус     A A A     Štampaj    Rss
MENI
Naslovna » Prezentacija digitalnog učenja u organizaciji kompanije SKILLDICT Dd.
28.04.2022.

Prezentacija digitalnog učenja u organizaciji kompanije SKILLDICT Dd.

20.04.2022. godine, u proširenim poslovnim kapacitetima Centra za razminiranje, odnosno učionici sa poligonom i terenom za obuku deminera u Grockoj, kompanija SKILLDICT Dd. sa sedištem u Budimpešti, specijalizovana za organizovanje obuka, održala je prezentaciju digitalnog učenja za potrebe Centra za razminiranje Republike Srbije i drugih aktera povezanih sa protivminskim delovanjem.

Prezentacija digitalnog učenja u organizaciji kompanije SKILLDICT Dd. Prezentacija digitalnog učenja u organizaciji kompanije SKILLDICT Dd.

Pored predstavnika Centra za razminiranje, prezentaciji su prisustvovali i predstavnici Republičke uprave Civilne zaštite iz Republike Srpske, direktor Milan Novitović i pomoćnik direktora Dragan Kos, kao i profesori sa Akademije tehničko – vaspitačkih studija iz Niša.

Ovim putem zahvaljujemo kompaniji SKILLDICT Dd i svim učesnicima na prepoznavanju dobre prilike za razmatranjem pravaca buduće saradnje, koja bi svakako doprinela jačanju kapaciteta protivminskih aktera po pitanju inovativnih vidova obuka.

Informator o radu